Algemene Voorwaarden:

Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie die op deze website wordt gepubliceerd zo correct mogelijk te omschrijven. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kernnet aanvaardt GEEN enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van de op de website gepubliceerde informatie.

De website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten, die niet onder het beheer van Kernnet vallen.
De hyperlinks impliceren geen goedkeuring van Kernnet met betrekking tot de inhoud van die websites. 

Kernnet geeft Informatie over Netwerken, Hardware, Software, Register, Archief, Weblinks, Kernnet Tips, Systeem Tips, en Nieuwsflitsen.

Informatie over Netwerken, Hardware en Software - Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie op deze website zo correct mogelijk te omschrijven. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Kernnet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van de op de website gepubliceerde informatie. De website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten, die niet onder het beheer van Kernnet vallen. De hyperlinks impliceren geen goedkeuring van Kernnet met betrekking tot de inhoud van die websites.

Het archief, Weblinks, en de Nieuws Flitsen - Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie op deze website zo correct mogelijk te omschrijven. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Kernnet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van de op de website gepubliceerde informatie. De website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten, die niet onder het beheer van Kernnet vallen. De hyperlinks impliceren geen goedkeuring van Kernnet met betrekking tot de inhoud van die websites. 

Register, Kernnet Tips en Systeem Tips - Dit zijn tips die worden aangebracht in het register of aan andere belangrijke bestanden van het besturingssysteem en dit geschied geheel op eigen risico, omdat elke combinatie van hardware en software anders is. 

MAAK DUS ALTIJD EERST EEN BACKUP van het bestaande register, en bestanden als er dan een wijziging niet goed werkt dan kunt u de backup terug zetten en zo uw besturingssysteem stabiel houden. Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie op deze website zo correct mogelijk te omschrijven. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Kernnet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van de op de website gepubliceerde informatie.