Volgens verschillende berichten zou Microsoft binnenkort Windows 11 aankondigen. Het lijkt er zelfs op dat het bedrijf van plan is om over vier jaar te stoppen met het ondersteunen van Windows 10.

In Windows 10 heeft Microsoft een nieuwe “Nieuws en interesses” knop toegevoegd die een nieuw tabblad opent in de taakbalk en die doet denken aan een nieuw tabblad pagina in de Microsoft Edge-browser.

Nvidia heeft een waarschuwing gedaan aangaande de laatste beveiligingspatches die Microsoft heefd uitgerold. De nieuwe update zorgt voor framedrops, vsync-fouten, crashes en zelfs blauwe schermen. De fabrikant raadt aan de patchtes te verwijderen.

Het instellen van een nieuwe bureaubladachtergrond in Windows 10 is zo gepiept. Ben je uitgekeken op je huidige desktopafbeelding, laat je dan eens verrassen door het aanbod van Microsofts Bing Wallpaper-app.

In Windows 10 vind je al verschillende opties om het startmenu aan te passen, maar het houdt een keertje op. Wil je het echt bont maken, dan heb je hulp van buitenaf nodig. We bekijken software voor het instellen van een alternatief startmenu.