Voordat de Mei 2019-update voor Windows 10 uitgebracht werd, had het besturingssysteem standaard een donkere taakbalk, donker startmenu, donkere contextmenu’s en een donker actiecentrum met lichte apps. Als je nu Windows 10 installeert, dan biedt het systeem standaard het lichte thema aan. Hoe pak je dit nu aan?

Google gaat vanaf 1 juni volgend jaar inactieve accounts en limietoverschrijders aanpakken. Reden: de servers lopen over met alle foto’s, e-mails en andere bestanden die niet meer gebruikt worden. Wie vanaf juni twee jaar inactief is óf de limiet voor zijn gratis cloudopslag overschrijdt, raakt z’n bestanden kwijt.

Ook als je al een tijdje met Windows 10 werkt, dan weet je nog steeds niet alles over het besturingssysteem. Eén van de opties is bijvoorbeeld het lokaal aanmaken met een account. Windows legt je helaas niet uit hoe dit precies moet, dus kun je voor alles over het aanmaken van een lokaal account in Windows 10 terecht in dit artikel.

Heb je ook weleens dat je iets te snel op de Verzend-knop hebt geklikt? Overkomt het je regelmatig dat je de bijlage vergeten bent toe te voegen? Als je met Outlook werkt, kun je met een slimmigheidje ervoor zorgen dat het programma een aantal minuten wacht voordat het bericht daadwerkelijk de deur uit gaat.

Voeg programma's die u veel gebruikt als tegel toe aan het Startmenu in Windows 10. Zo kunt u ze altijd snel starten.