Hoewel Microsoft Outlook 2010, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office Outlook 2003 en Windows Live Mail via internet e-mailberichten kunnen verzenden en ontvangen, kunt u de informatie die in deze programma's is opgeslagen niet automatisch synchroniseren.

Een e-mailbericht dat is opgeslagen in Windows Live Mail is niet automatisch beschikbaar in Outlook. In dit artikel wordt beschreven hoe u de berichten van Windows Live Mail naar Outlook kunt exporteren. Microsoft KB980534.

Volg de onderstaande stappen als u berichten van Windows Live Mail naar Microsoft Windows 7, Windows Vista of Windows XP wilt exporteren:

  1. Start Outlook.
  2. Start Windows Live Mail.
  3. Klik in Windows Live Mail op Bestand of druk op ALT+M om de menubalk Bestand weer te geven.
  4. Wijs in het menu Bestand de optie Exporteren aan en klik op Berichten.
  5. Klik in de Wizard Exporteren van Windows Live Mail op Microsoft Exchange en klik op Volgende.
  6. Klik op OK wanneer het volgende bericht wordt weergegeven:
  7. Hierdoor worden berichten van Windows Live Mail naar Microsoft Outlook of Microsoft Exchange geƫxporteerd.
  8. Opmerking Als Outlook niet is geopend, selecteer u een profiel om de berichten te ontvangen. Vervolgens klikt u op OK.
  9. Om de bestanden op te geven die u wilt exporteren, klikt u op Alle en op OK, of u klikt op Geselecteerde mappen en selecteert u de mappen die u wilt exporteren. Vervolgens klikt u op OK.
  10. Klik in het venster Exporteren is voltooid op Voltooien.

De mappen en inhoud verschijnen in het geselecteerde profiel in Outlook.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het exporteren van e-mailberichten vanuit Microsoft Windows Mail: