ExtraNet met diverse directe weblinks. 

link Draka Kabulator Kabel Berekeningen Om u zoveel mogelijk te ondersteunen bij uw projecten hebben we een kabelberekeningsmodule ontwikkeld: de Kabulator. Zo kunt u op ieder moment van de dag zelf uw berekeningen uitvoeren. Door het simpelweg invullen van een aantal velden, kunt u direct komen tot het ideale kabeltype voor uw projecten.

link Waarom efficiëntie in lm/W wordt uitgedrukt Het rendement van fluo-armaturen wordt sinds jaar en dag uitgedrukt in procenten, een indicatie van hoe efficiënt de armatuur met het licht omspringt. Maar in het ledtijdperk spreken we van lumen per Watt, dus lichtstroom per eenheid opgenomen vermogen. Belangrijk daarbij is dat de efficiëntie van de volledige oplossing in rekening wordt gebracht, zowel lichtbron als armatuur.

link Lumenschema alternatieven voor Gloeilamp Als basis zijn er twee productgroepen waaruit u kunt kiezen en die u kunt gebruiken als directe vervanging voor uw gloeilampen: energiezuinige halogeenlampen en spaarlampen. Energiezuinige halogeenlampen besparen tot 30% energie, spaarlampen tot 80%. Omdat energiezuinige lampen met minder energie dezelfde lichtopbrengst bereiken als uw oude gloeilamp, dient u rekening te houden met de nieuwe wattages. Uiteraard kunt u ook een energiezuinige LED lamp toepassen.

link Kies de Juiste Spaarlampmet dit Overzicht Philips is van mening dat het door rekening te houden met de toepassing en specifieke kenmerken van energiezuinige verlichtingstechnologieën zoals LED, Fluorescentie spaarlampen en halogeen, mogelijk is een vergelijkbare lichtkwaliteit te bereiken als met conventionele lichtbronnen, tegen een geringer energieverbruik.

link Trilux efficiëntie lichtberekening Met de TRILUX efficiëntie rekentool kunt u tot maximaal vijf installaties met elkaar vergelijken. Verschillende grafieken geven overzichtelijk de uitkomsten weer. Daarnaast bieden eenvoudige en duidelijke tabellen klantspecifieke hulp om beslissingen te maken. Belangrijke argumenten hierbij zijn energie-efficiëntie, CO2- en kostenbesparing en installatietijd.

link Dimmer keuze bij de Philips Master LED Om de juiste keuze te kunnen maken van de Dimmer in combinatie met de Philips MASTER LED, is deze dimmerlijst (pdf) toegevoegd.

link Hoge Raad geeft NEN gelijk: NEN-norm geen algemeen verbindend voorschrift De Hoge Raad heeft op 22 juni 2012 NEN in het gelijk gesteld. De door NEN tot stand gebrachte NEN-normen zijn geen door de overheid uitgevaardigde algemeen verbindende voorschriften. NEN-normen zijn om die reden niet vrij van auteursrecht. Deze uitspraak van de Hoge Raad is onherroepelijk.